Představujeme Vám Mesosystem

Profesionální kosmetika Mesosystem, vyráběná firmou MCCM Medical Cosmetics, přináší ucelenou řadu vysoce kvalitních přípravků s okamžitým viditelným účinkem na pleť. Efektivně řeší celou škálu problémů a defektů na pokožce, jež tradiční kosmetika využívající běžných aktivních složek v nízké koncentraci vyřešit nedokáže.

Inovační aktivní látky vyrobené pomocí špičkových technologií, vysoce koncentrované přípravky, propracované a praxí důkladně prověřené postupy zaručují jedinečnou efektivitu, dosažení požadovaných výsledků a spokojenost tisíců zákazníků.

Díky této mimořádné účinnosti je kosmetika Mesosystem používána v kosmetických salonech, centrech estetické medicíny a klinikách po celém světě.

Distributorem značky Mesosystem pro Českou republiku je firma Primavera Andorrana s.r.o., sídlící v Praze 5, Jinonická 80, pro Slovenskou republiku pak Primavera Andorrana SK, s.r.o., Jesenského 12, 927 01 Šaľa. Ve spolupráci s výrobcem nabízí kromě vynikajících výsledků ošetření
též velmi příznivý poměr kvalita-cena a důkladné zaškolení zákazníků týmem českých i zahraničních technologů, kteří jsou Vám neustále k dispozici. Rychlé a spolehlivé dodávky zboží až do Vaší provozovny považujeme za samozřejmost.

Tyto webové stránky jsou pozvánkou do světa profesionální kosmetiky Mesosystem. Představí Vám nejen jednotlivé přípravky, ale též nabídnou možnost zaškolení v našem vzdělávacím centru či přímo ve Vašem salonu. Otevřete je a vstupte. Jste srdečně vítáni.

technoložky Mesosystem
Tým našich školitelek je vám k dispozici
Ricardo Carvalho
Ricardo Carvalho,
terapeut a hlavní technolog značky Mesosystem

Mesosystem